DE WORKSHOPS

Overzicht van alle workshops van Ingrid van Ham en co-trainers om snel en effectief de baan te vinden die bij je past. Alle workshops en coaching zijn gebaseerd op actuele mobiliteitsinzichten en hebben een hoge praktische waarde.

Meer informatie over het programma’s?

Je kunt mij mailen via ingrid@goforthatjob.nl of bellen op 06-22822589

De workshops kunnen worden gegeven in kleine groepen of we maken er een maatwerk traject van en je krijgt individuele begeleiding waarbij we van tevoren hebben afgestemd wat je wilt gaan leren.

Loopbaanplanning werkt voor jou: nu en in de toekomst. De arbeidsmarkt van tegenwoordig verandert voortdurend. Dat vraagt steeds meer een zeer actieve houding van jouzelf om inzetbaar te blijven. Met het loopbaankoersonderzoek ontdek je welk werk je wilt gaan dat past bij jou en je kwaliteiten. Je geeft sturing aan jouw loopbaan. Doorklikken naar de pagina

Het GO FOR THAT JOB! - programma Je krijgt  zeven weken lang coaching, structuur en ideeën om snel en op een prettige manier de baan te verwerven die jij wilt! Zodat je direct aan de slag kunt met je loopbaan wanneer jou dat past. 

Netwerken is nog steeds dé manier om snel en effectief werk of klanten te vinden. In de workshop Netwerken leer je hoe je dat doet en hoe leuk het is en dat netwerken in je voordeel werkt!