GO FOR THAT JOB! programma

Het benaderen van de arbeidsmarkt en het zichzelf verkopen is niet het terrein waarop veel mensen zich thuis voelen. Het ontbreekt mensen aan een goed systeem en ze hebben last van belemmerende overtuigingen die het actief op zoek gaan naar een andere baan in de weg staan.

Veel mensen blijven langer dan goed voor ze is bij een werkgever. Ze lopen vast in hun baan of zijn uitgekeken op hun werk. De verveling of vermoeidheid slaan toe. Ze gaan niet meer met plezier naar hun werk en doen niet meer het werk, dat het beste bij hen past. Veel professionals zijn een expert in hun vak, maar hebben weinig ervaring met solliciteren. Omdat ze tegen het solliciteren opzien en te weinig effectief solliciteren of netwerken, komen ze niet tot vervulling van hun potentieel.

GO FOR THAT JOB! kan je hierbij helpen.

In 7 weken ontdek je wat belangrijk voor jou is in je werk en hoe je de volgende stap in je loopbaan kunt zetten. Je leert hoe je de arbeidsmarkt systematisch, effectief en met succes benadert. Onze methode is compleet en overzichtelijk en haalt het mysterie uit het sollicitatieproces. Het maakt het mogelijk om een goede baan te verwerven waarin je werk gaat doen wat je het allerliefste doet. En waarbij je weer met plezier naar je werk gaat.

GO FOR THAT JOB! geeft structuur en ideeën om jezelf in actie te brengen en biedt je een systeem voor de korte en de lange termijn.

Image

REACTIES VAN DEELNEMERS

“Ieder onderdeel was waardevol en de onderdelen hadden duidelijk met elkaar te maken. Ik heb veel tips gekregen. Ik heb ze allemaal toegepast en ik word nu steeds uitgenodigd naar aanleiding van mijn sollicitatie. Dat alleen al maakt het de investering waard. Zo kan ik zelf kiezen bij wie ik aan tafel wil komen. Solliciteren kost veel tijd, en nu ik de goede dingen in de juiste volgorde doe, is er ook resultaat van mijn inspanning!" - E.K.

 

“Ik was in mijn eentje bezig maar nogal ongestructureerd. Als administratief medewerker werd ik overstelpt door de mogelijkheden en tegelijk daardoor beperkt. Dat voelde niet goed. En als iemand mij vroeg wat ik precies zocht, ging mijn antwoord eigenlijk alle kanten op. Ik heb geleerd te focussen. Dat heeft mij geweldig geholpen. Ik ging heel gericht aan de slag met de verschillende onderdelen en tips. Mijn doel was helder, ik wist wat ik wel en niet moest doen. Het heeft mij een baan opgeleverd die me helemaal past!" D.L.

MEEDOEN AAN HET PROGRAMMA LEVERT JE HET VOLGENDE OP:

 • Je leert welke methodes er voor sollicitanten zijn om aan vacatures te komen, hoe je zoekt en waar je vacatures vindt (een vacature vinden via internet is maar één van de diverse manieren die er zijn)
 • Je leert hoe je jezelf bij een werkgever onder de aandacht brengt.
 • Je leert hoe je met behulp van netwerken zicht op mogelijke vacatures krijgt.
 • Je leert hoe je netwerk- en sollicitatiegesprekken kunt voeren waarmee je overtuigt
 • Je herkent en overwint je belemmerende overtuigingen zodat je veel meer actie onderneemt en met plezier naar buiten treedt
 • Je ervaart dat solliciteren leuk kan zijn
 • Je leert hoe je in korte tijd meer gesprekken krijgt op weg naar jouw volgende baan!

HET PROGRAMMA IS ALS VOLGT OPGEBOUWD:

 • Drie avonden waarin je essentiële informatie krijgt over wat werkt voor jou om jezelf in de markt te zetten. Je maakt je eigen actieplan dat je vervolgens gaat uitvoeren gedurende de training
 • Feedback tijdens de workshopavonden op jouw acties en natuurlijk krijg je antwoord op je vragen
 • Steun, ideeën én netwerkkansen dankzij de groep
 • Veel persoonlijke aandacht, betrokkenheid en nieuwsgierigheid naar jouw individuele situatie
 • Een onvergetelijke leerervaring waar je zolang je loopbaan duurt, voordeel van hebt

Extra:

 • Een persoonlijk coach gesprek met Ingrid van Ham
 • Het werkboek GO FOR THAT JOB! Dit werkboek is een bijzonder handige handleiding om het solliciteren te vergemakkelijken. Het bevat vele praktische oefeningen en voorbeelden van geslaagde sollicitatiebrieven en Cv’s. Je ontvangt dit werkboek meteen op de eerste avond, zodat je er direct mee aan de slag kunt.
 • Online ondersteuning vanaf de start van het programma tot en met een week na de laatste workshop.

LOCATIE EN PRIJS

Naar aanleiding van de groepsgrootte en de woonplaats van de deelnemers worden de locatie en de prijs bepaald.

ANNULERINGSREGELING

Tot 2 weken voor aanvang wordt 50% in rekening gebracht

Vanaf 2 weken voor aanvang wordt 100% in rekening gebracht