Mijn aanpak 

  • Wil je ander werk vinden?
  • Wordt je niet uitgenodigd voor een gesprek?
  • Ben je niet tevreden over je CV?

Staat er een reorganisatie of fusie op stapel bij jouw organisatie?

Weet je precies welke baan je wilt, en ben je op zoek naar de juiste bijbehorende vacature?

Ben je pas afgestudeerd en weet je niet welke kant je op wilt?

Is het lang geleden dat je solliciteerde en heb je hulp nodig bij het solliciteren en bij het maken van je CV?

De arbeidsmarkt is continue in ontwikkeling. Of er zijn enorm veel vacatures en is er bijna geen geschikte medewerker te vinden, of je vecht met zijn allen om één functie.

GO FOR THAT JOB! helpt in de zoektocht naar ander werk

Dat klinkt heel makkelijk. Maar het vinden van een baan vraagt om een goede voorbereiding. Op verschillende websites kun je sollicitatietips vinden.

Wat zijn nu de juiste tips en wat is de beste aanpak voor jouw situatie? Zoek niet verder!

Of je nu een starter op de arbeidsmarkt bent of 50+, de trainers van GO FOR THAT JOB! helpen je met hun jarenlange ervaring en vinden samen met jou de oplossing.

Startpunt van onze samenwerking is een korte intake met Ingrid van Ham om helder te krijgen wat jij wilt bereiken en waar ik je bij kan helpen. Kortom jouw leerdoel.

Samen met GO FOR THAT JOB! kun je het volgende bereiken:

  • Je hebt technieken in huis om op een juiste manier de arbeidsmarkt te benaderen. Het resultaat: meer werkplezier en de baan die bij je past.
  • Je hebt een systematische werkwijze waarmee je met relatief weinig inspanning een groot effect creëert.
  • Je beschikt over technieken die aansluiten bij wat de arbeidsmarkt van nu vraagt.
  • De kwaliteit en uitstraling die voor jouw presentatie op de arbeidsmarkt belangrijk zijn. Je hebt een vorm van communicatie onder de knie die authentiek, open en eerlijk is. Waardoor je voordeel hebt ten opzichte van andere kandidaten.

Mijn Visie

Iedereen weet het inmiddels: Lifetime Employment is veranderd in Lifetime Employability! Dit betekent dat je nu zelf 100% verantwoordelijk bent voor jouw eigen loopbaan. Loopbaanplanning dus en zelf aan het roer staan.

Solliciteren in deze tijd is een vak!

Zorg dat je de kneepjes goed beheerst. Zorg dat je weet wie je bent, wat je kunt, wat je wilt in je nieuwe toekomstige baan en voor welke organisatie je wilt gaan werken. Zet de deur open voor jouw nieuwe baan! Dat is Lifetime Employability oftewel een leven lang inzetbaar: werken waar je wilt en wanneer je wilt.

Je hart volgen en je talent gebruiken is belangrijk om je ten volle te kunnen ontplooien. Er ontstaat echter pas een vruchtbare combinatie tussen passie, talent en werk als je voldoende ruimte maakt voor loopbaanplanning.

Ik daag je uit om op zoek te gaan naar jouw werkplezier. Zodat je met het GO FOR THAT JOB!-programma aan de slag gaat met jouw dromen en talenten en met jouw unieke kwaliteiten. Als je wilt – en als je durft – help ik je te ontdekken wat jouw sleutel tot succes is. Succes op basis van jouw definitie van dat woord, uiteraard.

Ik maak oplossingsgericht werken eenvoudig en inspirerend. Zodat het volstrekt helder en duidelijk is wat de stappen zijn die jij kunt zetten om jezelf naar het niveau te tillen dat je wilt bereiken. Ik help je om de volgende stap te gaan zetten. Stappen die tot meer tevredenheid leiden en tot resultaat! De door jou zo gewenste baan! Samen zorgen we voor beweging in je loopbaan.

Want, zoals hierboven al gezegd, ideeën zijn er genoeg en plannen heb je vaak genoeg. De kunst is om jouw ideeën en jouw plannen in praktijk te brengen.

Image

Wat maakt het programma en het aanbod uniek?

De trainers met wie ik samenwerk hebben een passie voor werken en voor werkplezier. Wij gebruiken heel praktische technieken, die je direct in de dagelijkse praktijk kunt toepassen. De voorbereiding op je toekomstige werk en communicatie die ik je leer, maakt dat je goed kunt afstemmen op de organisatie waar jij wilt gaan werken.

Bij mij krijg je voorbereiding op maat, zodat voor jou het gezegde opgaat: ‘Een goede voorbereiding is het halve werk!’

Tijdens de workshops en het programma geef ik je persoonlijke feedback, waar je gelijk mee aan de slag kunt. Je krijgt in de groep alle ruimte om met nieuwe stijlen te experimenteren.

Samen analyseren we jouw volgende loopbaanstap. Wij bespreken hoe het komt dat jouw inzet niet het resultaat oplevert wat je juist wel wilt. En we weten samen die analyse om te zetten in doelen waar je daadwerkelijk iets mee kunt.

Je hebt nu een beter idee gekregen van de resultaten die je kunt verwachten als je met mij/met ons samenwerkt, van onze aanpak en onze visie.